Tralight

Over ons

Tralight is een onderdeel van Tradim BV. Bijzondere verlichtingsprojecten, eventueel in combinatie met dimtechniek, worden in nauwe samenwerking met klanten en fabrikanten gerealiseerd.

thumb_0_17_line-orange_office.jpgWij zijn gevestigd in Didam en hebben productiefaciliteiten in Nederland en in Azië. In

2005 zijn we gestart met de productie van lichtdimmers, transformatoren en componenten die verwerkt worden in verlichting. Wij hebben onze activiteiten geleidelijk uitgebreid.

 

Tralight heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als ontwikkelaar, producent en leverancier van producten die van LED technologie gebruik maken. ArteLED is één van de internationale merken waarvan we het exclusieve importeurschap hebben. Onder de business-unit Tralight wordt ArteLED in Nederland vermarkt.

 

Tradim® is de andere business unit die onder de TRADIM BV vlag worden gevoerd. Deze activiteit behelst de ontwikkeling en productie van lichtdimmers en voedingen, zowel onder het eigen merk Tradim maar ook in opdracht van bekende merken (OEM).